Om Caulinedesign – caulinedesign
Om Caulinedesign

Hej,

För dig som aldrig varit här inne innan så heter jag Caroline, bor i Skåne och gör mina egna smycken som hobby. Det började i skolan med ett projektarbete då vi skulle göra smycken och sälja. Jag kan ju säga som så att designen har ändrats rejält sedan 2005.

Jag gick handelsprogrammet på gymnasiet och i 3:an skulle vi göra ett projekt arbete. Jag och mina kompisar valde då först att göra en diktbok men insåg att det inte var det lättaste så vi bestämde oss för att göra smycken. Vi köpte in material för pengarna vi fått in via risk kapital och börja tillverka smycken. Detta var ju jätte kul och efter skolan forsatte jag själv med att göra smycken. Namnet som jag hade då var ”Amazing pearlz” och jag sålde lite till min familj, nära och kära. Senare kände jag att namnet inte passar riktigt och jag bytte det till ”Cauline Design” och skaffa en hemsida där jag la ut alla smycken jag hade gjort.

Allting var endast en hobby, som tog över allt jag gjorde. Ett tag kunde jag sitta långt in på natten och bara trä pärlor och göra armband, halsband, örhänge och berlocker. Jag tyckte det var super kul. Efter ett tag så hade jag fått lite för mycket på en gång så jag slutade och göra mass-produktion på smyckena. För ca 1år sedan så kom intresset tillbaka och jag kom på nya idéer hela tiden och tyckte det var jätte kul igen. Det roligaste var att alla berömde och ville beställa mer hela tiden, då får man den positiva responsen man behöver för att fortsätta.


COPYRIGHT © 2022 LORAKWORKS.SE
lorakplacebylorak.se